lav dit eget ambilight med disse tre alternativer

kunne du tænke dig en form for hyggebelysning som ikke generer din skærm, men som alligevel bidrager til en god filmoplevelse? Så læs med og lær om ambilight.

 

Hvad er Ambilight?

Det vi prøver at komme frem til er, at når du går op i at se film og går op i at have ordentligt billede og lyd, er det ærgerligt ikke at gå hele vejen.

Hvorfor nøjes med at slukke alt lys og sidde i bælgravende mørke og få ondt i øjnene, når du for næsten ingen penge kan løse problemet.

Vi snakker selvfølgelig om LED-belysning i din stue, til når du sidder og ser film.

Køber du et fjernsyn af nyere dato, kan du være så heldig at det kommer med såkaldt ambilight. Ambilight eller ambient lighting er kort fortalt, stemningsbelysning.

De fleste tv producenter som sælger fjernsyn med ambilight indbygget, giver også deres kunder mulighed for at købe ambilight som man selv kan installere, for dem med et tv uden den lækre teknologi.

Ulempen ved at købe den lækre belysning direkte fra tv producenterne selv, er at de også godt ved hvad de vil have for det.

Vil du spare penge på ambilight så læs med

Vi har gjort os den ulejlighed at researche lidt for dig, så du slipper for det. Vi er kommet frem til tre forskellige former for ambilight som du selv kan installere i din personlige hjemmebiograf eller dit tv-hjørne.

Alle tre løsninger er desuden billigere end de løsninger som tv producenterne tilbyder.

Vooni® TV-belysning

Med Vooni belysning får du en billig og nem løsning. Tv-belysningen består i en 2 eller 3meter lang rulle (afhængig af dit tv’s størrelse), af selvklæbende LED-lys.

Lysene giver en behagelig belysning. Det gør det lettere for øjnene at sidde ved skærmen i længere tid. Lysene har en lang levetid (omkring 50.000 timer) og får strøm via et USB-stik som nemt kobles i dit fjernsyn.

På den måde tænder og slukker LED-belysningen sammen med fjernsynet.

Til kun 119kr er dette en solid og billig løsning, hvis du vil højne din filmoplevelse, men ikke vil ruinere dig selv undervejs.

 

Clapperboard Lightbox

Den næste løsning til dit lysproblem når du sidder foran fjernsynet, er ikke ambilight i den klassiske forstand.

Ikke desto mindre følte vi at den passede så godt ind i temaet, at den skulle med her.

Dette lille klaptræ, som kendes så godt fra alle de store filmproduktioner, har fået LED-lys installeret. Med et par batterier i, kan det give en hyggelig og tematisk passende belysning til din film.

Desuden medfølger en whiteboard-pen, som gør det muligt at skrive, på dit lysende klaptræ, hvilken film der er på programmet.

Dette lille filmnips vil passe perfekt på reolen eller tv-bordet, og så giver den endda også en fantastisk hyggelig belysning.

Til sølle 114kr føler vi at den er alle pengene værd, hvis du vil peppe stemningen op når du sidder og ser film.

 

LED-Bånd med Fjernbetjening

Hvis du godt kunne lide den første idé, om selvklæbende LED-lys, så vil du elske denne løsning.

Med denne selvklæbende LED-belysning, får du virkelig noget for pengene. Den kan ikke bare skabe en fed stemningsbelysning. Den kan gøre det i intet mindre end 16 forskellige farver.

Som om det ikke var nok, kan den også installeres til at skifte mellem op til 4 forskellige farver ad gangen. Desuden kan den lyse med forskellige styrker, alt efter behov.

Det hele styres fra den lille fjernbetjening som medfølger, så du afslappet kan sidde i din sofa og styre det hele.

Vi føler at denne løsning er den helt optimale, men i sidste ende er det selvfølgelig op til dig.

Dette LED-bånd, er med sine 229 kroner, en smule dyrere end de to andre forslag. Den giver til gengæld en lang række alternativer, som de to andre ikke kan.

 

Vi håber du blev lidt klogere på hvilken form for ambilight, hvis nogen, som du skal have monteret i dit eget hjem. Vi blev i hvert fald lidt klogere på det udvalg der er, og på priserne. Hvis du har forslag eller kommentarer, så smid dem herunder!

følg med og like os:
error

Skriv et svar