De 5 bedste Blu Ray afspillere på markedet

Du kan gøre nok så meget for at skabe hyggestemning når du ser film. Uden en ordentlig billed -og lydkvalitet, er det dog begrænset hvor fedt det kan blive. Derfor tog vi et kig på hvilke Blu ray afspillere man kan købe, for at øge den gode stemning.

Vil du have en god billedkvalitet, og solid lyd når du ser film, bør du anskaffe dig en Blu ray afspiller. En Blu ray disk kan indeholde op til dobbelt så meget information som en DVD skive.

Det betyder også et bedre billede og en mere fuldendt lydoplevelse.

Så hvis du også er færdig med at se på grumsede billeder og skrattende lyd, så kig med når vi gennemgår vores 5 favorit Blu ray afspillere på markedet idag!

Men først lige et par korte facts om Blu ray:

Mangler du også et nyt tv? så læs vores simple tv guide til tv køb!

Hvad er forskellen på DVD og Blu ray?

Som nævnt ovenfor, er en Blu ray disk en skive som kan indeholde over dobbelt så meget information som en DVD skive. Det øger billed -og lydkvaliteten.

Faktisk øges kvaliteten så meget at en Blu ray disk er istand til at afspille i Full HD.

I de seneste år er der sågar kommet et bredt udvalg af Blu rays som er i stand til at vise film i UHD (4K-opløsning).

Hvis man skal blive lidt mere teknisk, så benytter en Blu ray afspiller en kortbølget blå laser til at aflæse disken. Det er også herfra formatet har sit navn.

Den kørtbølgede blå laser, er i stand til at aflæse flere informationer på en gang. Dette giver Blu ray formatet mulighed for at øge detaljegraden.

Til sammenligning bruger en normal DVD maskine den langbølgede røde laser. Denne opfanger ikke nær så meget information.

De to forskellige lasere betyder også at en DVD maskine ikke kan afspille en Blu ray disk, da de ikke er udstyret med en blå laser.

De fleste Blu ray afspillere har derimod både den kortbølgede blå laser og den langbølgede røde laser, og kan derfor afspille begge formater.

Med denne nørdede information i baghovedet, vil vi forsøge at give os i kast med at kigge på 5 forrygende afspillere til Blu ray formatet!

Vi starter med den billigste først og arbejder os frem mod den dyreste.

 

Panasonic DMP-BDT180EB

Det er svært at lave en god afspiller til under 1000kr. Det er endnu sværere at lave en fantastisk en. Men Panasonic formår alligevel at gøre det.

Denne afspiller er et glimrende kompromis mellem de helt billige og knap så gode afspillere, og de virkelig vilde men mege dyre maskiner.

Interesseret i at købe Panasonic afspilleren? Så bestil den her!

Med Panasonics DMP model får du en solid maskine til en overkommelig pris. Den er desuden udstyret med opskaleringsevner, som får dine gamle DVD’er til at fremstå meget flottere end i en DVD afspiller.

Pris: Ca. 900kr 

 

Sony BDP-S6700

Er du klar til at tage gå et skridt længere, og virkelig øge din filmoplevelse? Så har Sony et supergodt og prisbevidst produkt i BDP-S67oo modellen.

Den opskalerer glimrende både dine DVD film samt eventuelle 4K disks. Udover det er den udstyret med Wifi-egenskaber og en række streamingtjenester, så du kan streame film direkte fra din afspiller.

Mere interesseret i denne model? køb den her!

Foruden brug af Spotify, Netflix og lignende, er afspilleren også kombatibel med andre Sony produkter i dit hjem. Eksempelvis Sony-højtalere.

Det betyder at du via en app på telefonen kan styre hvor lyden skal afspilles henne, hvis du vælger at sætte en CD med musik i din afspiller.

Pris: Ca. 1.099kr

 

Sony UBP-X700

Nu nærmer vi os så småt den ende af spekret hvor det virkelig bliver sjovt. Denne lækre maskine fra Sony er ikke bare i stand til at vise film i Full HD, men også i 4K.

Den leverer en knivskarp billedkvalitet, og kommer udstyret med to HDMI porte, så den kan kobles til mere en en skærm.

Bestil den superlækre Sony UBP-X700 afspiller lige her!

Farverne stråler og står fejlfrit i nuancerne, med denne maskine. Desuden kan du streame igennem afspilleren.

Både Netflix, Amazon Prime TV og Spotify er let tilgængelige til installation på afspilleren. Alt i alt en virkelig solid maskine, som viser hvor høj kvalitet Sony er i stand til at levere på Blu ray fronten.

Pris: Ca. 1.600kr

 

Sony UBP-X800

Vores fjerde afspiller på listen er faktisk storebroren til vores tredjeplads. Hvis du har prøvet X700 modellen, vil du elske Sony’s UBP-X800 afspiller!

Med blændende detaljegrad, levende farver og et sublim lydkvalitet er denne afspiller ikke til at komme udenom.

Sony UBP-X800 afspilleren kan bestilles lige her!

Den er selvfølgelig også udstyret med 4K egenskaber, for at øge kvaliteten yderligere. En fiks lille detalje er desuden at fjernbetjeningen kommer udstyret med en decideret Netflix-knap.

På den måde kan du nemt og hurtigt komme ind på din streamingtjeneste og nyde alt deres lækre 4K materiale.

Pris: Ca. 2.200kr

 

Microsoft Xbox One X

Den sidste afspiller på vores liste virker måske en smule aparte. Den er nemlig slet ikke en Blu ray afspiller, men en spillekonsol.

Ikke desto mindre skal den med på listen. Med sine 4K egenskaber er Xbox One X ikke bare i stand til at afspille Blu ray i 4k, men også leverer gaming i 4K kvalitet.

Det betyder at One X maskinen er udstyret med en virkelig solid blu ray maskine som kan levere flotte billede, selv når billederne bevæger sig hurtigt.

Bestil din Xbox One X idag!

Desuden er streamingtjenester nemme at komme til, og der er masser at vælge imellem.

Prismæssigt kan du godt få afspillere som kan levere bedre billeder, men ingen anden Blu ray afspiller har ligeså mange fede funktioner og features som denne spillekonsol.

Pris: Ca. 3.400kr

 

Vi håber du kom lidt tættere på at vælge den Blu ray afspiller som er bedst for dig. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller anbefalinger så smid en kommentar herunder!

følg med og like os:
error

Skriv et svar