10 fede familiefilm til ferien

Efterårsferien er over os. Det betyder 10 dages hygge i familiens skød. Det giver god mulighed for at få set nogle gode film, så vi har samlet 10 fede familiefilm til ferien.

Back To The Future

Har du endnu ikke set Marty McFly og Doc Browns hæsblæsende eventyr med familien, er det nok på tide at krydse denne familiefilm af din liste.

Denne vanvittige tidsrejsefortælling er sjov for både store og små, så den er perfekt til en god filmaften i ferien! Kan streames på Netflix netop nu.

Fantastiske Skabninger Og Hvor De Findes

Elsker du og din familie J.K. Rowling’s magiske Harry Potter univers, så er denne film lige noget for jer. Den foregår i samme fantastiske verden, men blot i Amerika i 1920’erne.

Filmens hovedperson er den charmerende distræte Newt Scamander. En fortryllende og eventyrlig familiefilm, som passer perfekt ind i efterårsferien.

Desuden har opfølgeren til denne film biografpremiere i november, så skynd dig at få den set inden den nye kommer! Kan streames på Netflix netop nu.

Shrek

Det kan godt være at denne grønne brokkerøv af en trold har en del år på bagen, men det gør den ikke mindre underholdende.

Shrek, hans ven æsel og alle de andre fantasyvæsener er stadig nogle af de sjoveste og mest charmerende figurer til dato.

Filmen har humor både til de store og de små, og gør den til en uundgåelig film hvis man skal have lidt lun familiehygge imens efterårsvejret rusker udenfor. Kan streames på Netflix netop nu.

Den Store Venlige Kæmpe

Mange af vores voksne læsere kan nok genkalde sig minder om E.T. eller Nærkontakt Af Tredje Grad, fra deres barndom.

Med Den Store Venlige Kæmpe, vender Steven Spielberg tilbage til rødderne, og instruerer en bundsolid film til hele familien. Filmen er fuld af eventyrlig magi, og en skøn historie.

Hvis i endnu ikke har set den, vil den være et godt bud til en fed feriefilm for hele familien. Kan streames på Netflix netop nu.

Lego Batman The Movie

Har i allerede set Legofilmen i familien, kan vi kraftigt anbefale den vanvittigt morsomme og ligeså skøre Lego Batman film. Filmen har hints til alle de klassiske batman serier, men er fuldstændig sin egen.

Lego formår at være innovative med deres historier, og unikke med deres animationsstil. De omfavner deres eget produkt, og den fantasifulde leg det medfører.

Derfor er Lego Batman The Movie en fantastisk film som både de yngste og de ældste vil græde af grin over. Kan streames på Netflix netop nu.

Hvis i vil på udflugt med familien så læs vores anmeldelse af familiefilmen De Utrolige 2, og tag ind og se den i biografen!

Walter Og Trofast: Det Store Grøntsagskup

Walter og Trofast er klassisk britisk claymation når det er bedst. Den imponerende stop motion animation med figurer er ler, er svær at hamle op med. Det samme er historierne.

Walter og hans passende navngivede hund, Trofast er et skønt bekendtskab for hele familien. De yngste kender garanteret film som F for Får, og denne film er lige i den ånd.

Hvis i ikke har set den endnu, er der hermed givet en stor anbefaling videre! Kan streames på Netflix netop nu.

The Wizard Of Oz

Troldmanden Fra Oz, som den hedder på dansk, er uden tvivl den ældste film på listen, men det gør den ikke mindre relevant.

Denne udødelige Disney-klassiker fra 1939 kan ses nu i en farverig, flot og restaureret udgave. Det betyder to ting.

For det første betyder det at hvis man ikke har set den, så er det på tide.

For det andet betyder det, at man sikrer sig en god og underholdende aften foran fjernsynet med denne fede familiefilm. Kan streames på Netflix netop nu.

Gremlins

Denne sjove og skøre gyserkomedie fra midten af 80’erne er nok ikke for de allermindste. Men har du børn fra 10-11 år og op efter, vil de elske at se Gremlins.

Gremlins er en sjov skør, og lidt uhyggelig film, men ikke så slem at det ikke også er lidt fedt. Det nuttede mystiske væsen Mogwai kan forvandle sig til det modbydelige Gremlin-væsen.

På samme måde kan din familieaften gå fra at være ordinær, til at være sjov og spændende, med denne film. Kan streames på Netflix netop nu.

The Mask

Jim Carrey var på sit højeste i starten af 90’erne. Han havde lavet sine Ace Ventura film, men han havde stadig mere komik oppe i ærmet. Ud kom The Mask.

The Mask er fortællingen om en mand der finder en mystisk og magisk maske, som giver ham fantastiske kræfter når han tager den på. Dog med den lille ulempe at hans ansigt bliver helt grønt!

The Mask er en super sjov film for hele familien, fyldt med skør komik fra Jim Carrey, som man bare skal se. Kan streames på Netflix netop nu.

The Avengers

Sidste film på vores liste over 10 fede familiefilm til ferien, er den noget nyere The Avengers. Mange har allerede set den, men den kan absolut tåle et gensyn eller 10.

Marvel har lavet mange superheltefilm, men med denne samlede de for første gang mange helte i en og samme film, og det blev det ikke ringere af!

hæsblæsende og sjov action, som selv et yngre publikum kan se sikrer The Avengers den sidste plads på vores top 10! Kan streames på Netflix netop nu.

Er børnene blevet puttet? så er denne top 10 over thrillerfilm måske mere for dig!

Hvad tænker du om vores 10 fede familiefilm til ferien? har vi glemt eller overset noget? lad os høre dine tanker i kommentarerne!

følg med og like os:
error

Skriv et svar