The Spy Who Dumped Me

Actionfilm, spionfilm og tøsefilm. Alt i én og samme film! Vi anmelder The Spy Who Dumped Me. Læs med og hør vores dom.


Hvem er hovedpersonerne?

I de to bærende roller har vi Mila Kunis. Hun er nok er bedst kendt for hendes rolle som Jackie fra hit tv-serien ‘That 70’s Show’, og en længere række komediefilm.

Ved siden af hende møder vi Kate McKinnon, som blev berømt og berygtet for hendes rolle i den meget omdiskuterede ‘Ghostbuster’ film som kom i 2016.

Udover det kendes hun som en af komedieskuespillerne i det populære sketchshow i USA, Saturday Night Live.

 

Hvad handler filmen om?

Filmen handler om de to veninder Audrey(Mila Kunis) og Morgan(Kate McKinnon).

Gennem en lang række uheldige tilfældigheder bliver de rodet ind i en international spionsammensværgelse. De tvinges på en flugt for deres liv. Lad vanviddet begynde.

 

Hvad fungerer i The Spy Who Dumped Me?

Deres rejser tager dem igennem det meste af europa, i et hæsblæsende og actionfyldt tempo.

De to kvinder har en helt åbenlys kemi, som gør dem enormt elskelige som venner, og man ønsker som seer, virkelig det bedste for dem.

Det er tydeligt at de begge har nydt at lave denne film, og det hjælper da også en del på kvaliteten af det færdige produkt.

Actionsekvenserne overraskede positivt, både i udførsel og voldelighed.

Visse steder føles sekvenserne næsten på niveau med nogle af de spionfilm, som er kommet i de senere år. Her tænker jeg på Kingsman filmene eller The Man From U.N.C.L.E. filmen.

Der er desuden enkelte virkeligt morsomme og opfindsomme scener, som eksempelvis en biljagt i Paris, og et cirkusnummer i Berlin.

 

Hvor halter The Spy Who Dumped Me?

Filmen har det problem, i forhold til de andre ovennævnte spionkomedier, at selvom den er fyldt med vittigheder, så falder mange af dem til jorden for mig.

Af to så seje kvinder at være, ærgrer det mig at så mange af deres bedste komiske øjeblikke skal være de øjeblikke hvor de skriger og panikker allermest.

Det er en anelse for stereotypt til min smag, og simpelthen for dovent håndteret af holdet bag filmen.

Begge kvinder besidder en glimrende komisk timing, som ville have gjort filmen langt bedre, hvis det blot var blevet udnyttet korrekt.

Desuden starter filmen stærkt ud, med et interessant set up, men cirka en time inde i filmen sænker de tempoet på filmen fuldstændig.

Så er der pludselig rigtig langt til rulleteksterne, som først kommer en time senere.

 

Dommen

Alt i alt er ‘The Spy Who Dumped Me’ en film som lykkes udmærket med den er, nemlig en fjollet spionkomedie. Den er ikke ligeså god som lignende film der er kommet i de senere år, og går nærmest i stå halvvejs inde.

Mila Kunis og Kate McKinnon har dog unægtelig god kemi, som jeg gerne så gentaget igen i en anden film.

Skal man se en spionfilm med stærk action og gode komiske øjeblikke, vil jeg klart anbefale ‘Mission Impossible: Fallout’. I skrivende stund går den stadig i biografer landet over.

 

3 ud af 6 stjerner

følg med og like os:
error

Skriv et svar