Her kan du gratis og lovligt streame film

Ønsker du at se gratis film på nettet kan det være svært at skelne imellem de lovlige og uovlige sider. Derfor har vi samlet en lille liste over steder du gratis OG lovligt kan streame film.

Går du på Google og søger på “Free Movies”, eller lignende kommer der mange sider frem. Det kan dog være svært at skelne mellem dem som er lovlige, og dem som krænker kopirettighederne for film.

Ser du ulovlige film på nettet risikerer du at skulle betale bøder, eller det der er værre. Det er simpelthen ikke det værd.

Derfor har vi samlet en lille liste med steder som du lovligt og gratis kan streame fra.

Se også vores liste over de bedste streamingtjenester!

Lovlig streaming af gratis film

Vil du gerne streame film, og måske specielt nyere titler, er det meget svært at finde et sted hvor det kan lade sig gøre. Oftest er det ældre, eller mindre kendte film du kan vælge.

Hvis du gerne vil se nyere titler, er Filmstriben.dk, dog nok en af de bedste steder at kigge.

Filmstriben

Filmstriben er bibliotekernes gratis filmtilbud, for alle som er oprettet som lånere ved et bibliotek. Er du det ikke endnu, er det bare at gå ned og få lavet et lånerkort, så kører det.

Tjeneste indeholder en lang række spillefilm, kortfilm, dokumentarer og forskellige serier. Desværre har de ikke aftaler i med alle filmdistributører.

Dette kan betyde at selvom Netflix eller Viaplay skulle have en splinterny blockbuster liggende, har filmstriben det ikke også.

Er du derimod interesseret i andet en store hits fra Hollywood, er der nok at vælge imellem på Filmstriben. du kan eksempelvis se titler som:

Apocalypse Now, The Square, West Side Story, Vinterbrødre, Forbrydelsen, Borgen og rigtig mange flere!

Filmstriben fungerer bedst som et supplement til andre tjenester, da hver kommune selv indgår aftaler med filmstriben om brugernes lån af film.

Det betyder at i nogen kommuner kan man låne 3 film om måneden, mens andre måske udbyder op mod 8 film om måneden.

 

Classic Cinema Online

Har du opbrugt dine gratis lån på Filmstriben, kan du prøve kræfter med Classic Cinema Online.

På denne side kan du lovligt og gratis streame gamle klassiske film. Dette lader sig gøre fordi filmene ikke længere er beskyttet af kopirettigheder.

Er du til gamle klassikere fra 20’erne og frem til 60’erne, er der virkelig meget godt at vælge imellem her.

Er du inkarneret filmfan, men mangler måske lige at få set nogle af de ældre klassikere, er der en god chance for at de findes her. Du kan eksempelvis se:

Metropolis, Birth Of A Nation, Dracula, Pinocchio, Stagecoach og en lang række andre klassikere.

Synes du også at det er sjovt at se gamle tv serier som Flash Gordon, Captain America eller School House Rock, kan du besøge søstersitet Classic Television Online.

er du mere til klassisk Horror, splatter og gys, så prøv at undersøg Creepy Classics Online. Her kan du se film som The Blob, Night Of The Living Dead eller The Addams Family.

Foruden disse helt gratis tjenester, udbyder de konventionelle tjenester som Netflix, HBO Nordic også den første månede gratis, når man tilmelder sig.

Det står dig herefter frit for at afmelde abonnementet igen, uden at skulle betale for det.

Vil du gerne spare penge på streaming? Se her hvordan du med Telmore kan spare op mod 5000kr om året!

Vi håber du er blevet inspireret til at prøve nogle af de gratis tilbud af, og måske få set nogle titler som du ellers ville misse.

følg med og like os:
error

Skriv et svar