Kevin Spaceys film flopper forfærdeligt

Den førhen meget populære filmstjerne Kevin Spacey har haft en hård periode. Er man i tvivl om hvor hård, skal man blot kigge på billetsalget for hans nye film.

Kevin Spacey har set bedre tider end disse!

Kevin Spacey er biografaktuel med den nye film ‘Billionaire Boys Club’. Så godt klarede den det:

Fredag indtjente filmen det komisk lave beløb på 800kr, og over hele weekenden løber den samlede indtjening op på lige omkring 4000kr. Bevares, dette kan skyldes at filmen kun blev vist i 11 biografer landet over, men selv da, er det et noget undervældende beløb.

Udover at floppe fælt med den nye ‘Billionaire Boys’, er den tidligere megastjerne også blevet fjernet fra hit Netflix-serien ‘House Of Cards’, som eftersigende har skåret alt kontakt til hr Spacey.

Men er Kevin Spaceys ‘Billionaire Boys’ så så forfærdelig, eller er det blot den offentlige domstol der har stemplet filmen for ubrugelig på grund af Spaceys overtrædelser? Ifølge Kino.dk er filmen blevet modtaget med lunkne anmeldelser af seerne som beskriver filmen som middelmådig og kedelig.

Nysgerrig på andre film med Spacey? her er en liste hvor han blandt andet er med!

Hvad med de andre skuespillere i filmen?

Dog har hovedrolleindehaveren Ansel Elgort, som også spillede sammen med Kevin Spacey i ‘Baby Driver’ fra sidste år, eftersigende præsteret en ganske flot præstation i ‘Billionaire Boys’.

Elgort til venstre og Egerton til højre

Udover Spacey og Elgort er også Taron Egerton fra ‘Kingsman’-filmene blandt skuespillerne i denne nye film. Bare ærgerligt at folket ikke får det at se.

Foruden en rolle i ‘Billionaire Boys’, skulle Kevin Spacey have medvirket i en ny film af Ridley Scott, men blev grundet beskyldningerne mod ham, fjernet fra rollelisten og erstattet med Christopher Plummer.

Det ser ikke ud til at lysne for den afdankede Oscar-vinder, og ligeledes ser det heller ikke ud til at bringe noget godt med sig, at arbejde med ham.

4K streaming på netflix? Her er lidt om hvordan du optimerer din streaming oplevelse!

Filmen er nu tilgængelig på Video On Demand, og er ikke planlagt til at få dansk biografpremiere.

 

Hvad tænker du om hele sagen? Er det rimeligt at situationen er blevet håndteret som den er, eller skulle den være håndteret anderledes? lad os høre dine tanker i kommentarerne.

følg med og like os:
error

Skriv et svar