Vi betaler mest for Netflix i verden

Danmark er et af de dyreste lande at bo og leve i. En ny undersøgelse slår desuden fast, at det er et af de dyreste lande at tegne et Netflix abonnement i. Faktisk hele 74% dyrere end det billigste land.

Danmark er dyrest

En ny undersøgelse foretaget af Comparitech viser at Danmark, færøerne og Grønland er de tre steder som skal hoste op med flest penge for at kunne se Netflix.

Vil du have det billigste abonnement, på den populære streamingtjeneste, skal du punge ud med 79kr om måneden. Til sammenligning er det cirka 12 kr mere end vores naboer i Norge og Sverige.

Kigger vi på Netflix’ hjemland, USA, betaler vi danskere 55% mere for et abonnement, og hovedrystende 74% mere end det billigste land, Tyrkiet.

Se vores store streaming guide til efterårets bedste film og serier. En simpel og overskuelig oversigt!

Høje lønninger betyder høje priser

Kigger man på priserne for de forskellige lande, skal man selvfølgelig medregne lønninger. Danmark er blandt de lande i verden med de højeste lønninger.

Det betyder at danskerne i gennemsnittet betaler 0,29% af en årsindkomst for det billigste abonnement hos Netflix.

I Tyrkiet betaler de til gengæld 0,36%, mens de i Indien må punge ud med hele 4,8% af deres årsindkomst for et abonnement hos streaming giganten.

 

Kun det halve indhold

Foruden at skulle betale mest for tjenesten, må de skandinaviske lande også finde sig i at være blandt de lande med de færrest tilgængelige titler.

Ser man på eksempelvis Japan, som kan vælge frit mellem 6000 titler (både film og serier), er det i slående kontrast til vores udvalg. Der er nemlig kun det halve til rådighed i Norden.

Synes du Netflix er for dyrt? Så prøv Viaplay gratis i 14 dage, og se disse 10 fede film inden det er for sent!

Hvad er valgmulighederne så?

Det er jo gudskelov valgfrit om man vil abonnere på Netflix. Synes man det er for dyrt i forhold til hvad man får ud af det, kan man blot lade være.

Er man derimod glad for at se film og streame serier kan man med fordel tegne et mobil abonnement med Telmore.

Det giver en mulighed for at se både HBO Nordic, C More og TV2 Play, via ens abonnement hos dem.

Anskaffer man sig et sådant abonnement, istedet for at abonnere på streamingtjenesterne separat, kan man spare over 5000kr om året på streaming.

Men det kan du læse meget mere om på vores artikel om billig streaming via mobil abonnementet.

 

Hvad synes du om priserne på Netflix i forhold til andre lande? er det for dyrt, eller er det rimeligt nok? Lad os høre dine tanker i kommentarfeltet herunder!

 

følg med og like os:
error

Skriv et svar