10 skønne kærlighedsfilm på Netflix

Er du til rørende romantik eller knaldgod kærlighed på film? Netflix har et stort udvalg, og vi har taget et kig. Her er 10 film som er værd at se.

Hvad end det er en rørstrømsk romantisk film, eller en vittig film fyldt med kærlighed og sjæl, så har Netflix et solidt udvalg.

Kærlighed på film kan komme til udtryk på mange måder, og er derfor værd at tage et nærmere kig på.

Her er 10 film som vi synes er enten romantiske, fyldt med kærlighed eller begge dele.

Mere nysgerrig efter en god krimi? Se vores top 10 over krimier på Netflix!

P.S. I Love You (2007)

En rørende fortælling om udødelig kærlighed, bogstavelig talt. En smuk ung enke sørger over at have mistet hendes mand, da hun opdager en række beskeder.

Beskederne er fra hendes mand, og skal hjælpe hende igennem hendes sorg og tab.

En rørende omgang romantik, og en rigtig tåreperser. Perfekt til tøsehygge, eller en romantisk filmaften med ham den helt særlige.

Family Man (2000)

En sød og rørende fortælling om kærlighedens mange facetter.

En selvglad businessman, oplever hvordan hans liv ville være blevet hvis han havde valgt sit livs kærlighed, istedet for sig selv. Kontrasten er mildest talt slående!

En både sjov og rørende oplevelse, som både kan opleves som kærlighedsfilm, julefilm eller begge dele.

Stolthed Og Fordom (2005)

En gribende fortælling om en kærlighed som er lysår før sin tid. Fortællingen er skrevet af den folkekære engelske forfatter Jane Austen, og er en decideret klassiker.

Stolhed Og Fordom, er en fortælling om familie, kærlighed, drama, intriger og det er helt fantastisk.

Har du endnu ikke set kærlighedsdramaet om Mr. Darcy og Ms. Bennet, er det om at komme igang.

Evigt Solskin I Et Pletfrit Sind (2004)

Hvem havde troet at Rose fra Titanic og Ace Ventura skulle falde for hinanden? I hvert fald har Kate Winslet og Jim Carrey de to hovedroller i denne spøjse film.

Joel Barrish har hjertesorger. Hans kæreste er gået fra ham, og har fået klinisk fjernet hendes minder om ham. Smerten er næsten ubærlig og han beslutter at gøre det samme.

Men han må indse at han simpelthen stadig elsker hende, men er det for sent? En både sjov, anderledes og rørende fortælling om kærlighed!

Mere til en god omgang gys? Se vores 10 gyserfavoritter fra Netflix!

Brokeback Mountain (2005)

To moderne cowboys mødes i forbindelse med en arbejdsopgave, som efterlader dem alene på en bjergside henover vinteren.

De to danner et livslangt bånd, som bunder i kærlighed. Kærlighed i en tid som ikke accepterede dem for dem de var.

Heath Ledger og Jake Gyllenhaal er intet mindre end fænomenale i denne gribende fortælling om forbudt kærlighed. En stor anbefaling herfra!

Broerne i Madison County (1995)

Instrueret af selveste Clint Eastwood, og med Meryl Streep i hovedrollen, er der dømt kvalitetsfilm i denne romantiske film om to helt forskellige mennesker.

Husmor Francesca Johnsons liv er lidt småkedeligt og ensformet, men alt det forandres da hun møder fotografen Robert.

De to falder for hinanden, og der er romantik i luften. En klassisk romantisk film af højeste karat. Skynd dig at få den set!

I Rymden Finns Inga Känslor (2010)

I Rymden Finns Inga Känslor, I Rummet Findes Ingen Følelser eller bare Simple Simon. Kært barn har mange navne, og dette er i sandhed en kær fortælling.

Simon har Asberger syndrom, og bor med sin bror og hans kæreste. Simon har brug for struktur, og hans brors kæreste kan ikke holde det ud.

Simon og hans bror står alene tilbage, og Simon påtager sig opgaven som Kirsten giftekniv, for at finde den perfekte kæreste til sin bror.

En hjertevarm, dybt original, krukket, morsom og helt igennem skøn fortælling om kærlighed og familie!

Notting Hill (1999)

Notting Hill med Hugh Grant og Julia Roberts, er nok en af de mere kendte film på listen, men det er heller ikke uden grund.

Filmen er historien om en kejtet boghandler og en filmstjerne, hvis tilfældige møde forvandles til en romance. Men kan deres to unikke liv forenes?

Kan kærligheden sejre, eller må de gå hver til sit? Hvem ved? Se med og find ud af hvordan denne romantiske film mon ender

Carol (2015)

I 1950’erne arbejder en ung kvinde i et varehus, hvor hun møder en ældre kvinde. De to bliver hurtigt venner, og det udvikler sig hurtigt til mere.

Men i en tid hvor kærlighed mellem to af samme køn er tabu, er det ikke let. For at gøre ondt værre er den ene af dem allerede gift -med en mand.

En unik kærlighedshistorie om en svunden tid, som dog føles underligt relaterbar den dag idag. LGBTQ+ læsere, den her er specielt til jer!

Ghost (1990)

Sam og Molly er håbløst forelsket, men da Sam bliver myrdet, efterlades hans ånd på jorden.

For at hjælpe sit livs kærlighed videre, og for at rette den uret som er begået, kontakter han det spirituelle medie Oda Mae Brown.

Ghost er en lige dele rørende, sjov og opfindsom historie om kærlighedens evige kraft. Har du ikke set denne film endnu, kan den klart anbefales.

Trænger du til en god thriller? se vores 10 favoritter fra Netflix lige her!

Det var listen med 10 romantiske eller kærlighedsfyldte film fra Netflix. Vi håber du fandt inspiration til din næste film. Har du forslag eller anbefalinger? Så smid en kommentar herunder!

følg med og like os:
error

1 tanke om “10 skønne kærlighedsfilm på Netflix”

  1. Pingback: 10 film på Netflix du IKKE skal se - Teknorama

Skriv et svar