Ny Netflix serie giver gode gys i efterårsferien

Trænger du til at kravle under et lunt tæppe og nyde din efterårsferie med en god serie? Netflix sørger for uhygge og underholdning med deres nye serie The House On Haunted Hill som får premiere d. 12 Oktober.

Hvad vi ved om The House On Haunted Hill

The House On Haunted Hill er den store efterårs satsning fra Netflix. Serien er baseret på Shirley Jacksons gyserromanen af samme navn, fra 1959.

De første billeder fra serien er netop landet, og visuelt set ser det rigtig lovende ud!

Serien følger 5 søskende som alle er vokset op i et af de mest hjemsøgte huse i Amerika. Efter mange år mødes de 5 søskende igen, i forbindelse med at deres søster har begået selvmord.

Som en klassisk gyserfortælling er karakterernes indre tumult ikke det eneste vi støder på. Der lister nemlig stadig spøgelser rundt i det gamle barndomshjem.

Hvem står bag The House On Haunted Hill?

Netflix har endnu engang teamet op med instruktøren Mike Flanagan som har omskrevet den omrindelige bog til en serie i 10 afsnit.

Udover denne serie har Flanagan tidligere instrueret gyserfilmene Hush, Oculus og Ouija : Origin Of Evil. Sidste år instruerede han desuden Netflix-filmatiseringen af Stephen Kings gyserroman, Geralds Farlige Leg.

Michiel Huisman og Tim Hutton i The House On Haunted Hill.

Sammen med Mike Flanagan er også en glimrende række af skuespillere. Heriblandt har vi Michiel Huisman som kendes bedst fra Game Of Thrones. Så er der Tim Hutton, som vi har set i eksempelvis gyseren Secret Window fra 2004, med Johnny Depp i hovedrollen. Elizabeth Reaser, kendt fra blandt andet Scrubs og Grey’s Anatomy vil også være at finde i The House On Haunted Hill.

 

Vi ved ærlig talt ikke hvad der foregår her, men det ser fedt ud!

The House On Haunted Hill får premiere D. 12 Oktober på Netflix, så du kan bruge din efterårsferie på at gispe og gyse imens regnen slår mod ruden. Vi glæder os meget til at se Flanagan og Netflix’s nye projekt, og vil holde øje med flere nyheder om serien, inden den udkommer.

Imens du venter kan du læse vores anmeldelse, og bagefter se gyserserien Castle Rock på HBO Nordic

Glæder du dig til at se serien, eller har du et forslag til hvad vi skal se imens vi venter? Smid en kommentar og lad os høre hvad du tænker!

følg med og like os:
error

Skriv et svar