Om os

Vi er..

Teknorama.dk

Vi er en flok glade nørder. Vi elsker film, serier og alt hvad det bringer med sig. Vi blev enige om at vi ligeså godt kunne dele vores passion med jer, når nu vi alligevel deler den med hinanden.

Med tiden håber vi på at sitet kan vokse og forgrene sig ud i alle mulige afkroge som relaterer sig til film, og vi ville elske at have dig med på rejsen!

Vi drømmer om at blive en af de store sider for film og serienyheder, samt fortælle vores læsere om alle de fede muligheder der er på deres streamingtjenester.

Derfor er det vigtigt for os at holde os opdateret på hvad der sker i filmverdenen og på seriefronten. Falder du over et godt tip, eller en spændende idé, så tøv endelig ikke med at fortælle os det.

Hvem er vi?

Navnet er Peter! Jeg er i slutningen af 20’erne, og bosiddende i Aarhus med min kone.

Til dagligt arbejder jeg på Teknorama.dk og i min fritid elsker jeg at smække en god film på med drengene, eller læse en god Sci-Fi roman!

Jeg har været med til at starte Teknorama.dk

Har du spørgsmål kan jeg kontaktes på:

Peterskjott@gmail.com

Går du med en skribent i maven?

Lige nu leder Teknorama.dk med lys og lygte efter freelance skribenter til vores side. Er det måske dig?

Har du en passion og viden for film, eller er du måske tosset med at se serier? Så kan det være det er netop dig vi leder efter. Teknorama.dk mangler nemligt frivillige skribenter til at skrive nyheder om film og serier, anmelde film og serier, eller finde på innovative og sjove artikler der relaterer sig til noget relevant for Teknorama.dk

Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af ovenstående ting, så vil vi meget gerne høre fra dig!
skriv til os på mail:
peterskjott@gmail.com
og skriv ‘frivillig’ i emnefeltet, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt!