Nye detaljer om Stranger Things sæson 3

Millie Bobby Brown, bedre kendt som pigen Eleven med de fantastiske telekinetiske kræfter, har muligvis afsløret nye detaljer om den tredje sæson af Stranger Things.

Den talentfulde Millie Bobby Brown i hendes rolle som Eleven

Da Millie Brown, i et interview med ‘The Hollywood Reporter‘ blev spurgt ind til kærlighed i ‘Stranger Things’ serien, talte hun måske en smule over sig.

Spoiler advarsel hvis du endnu ikke har set serien!

Både i første og anden sæson var der kærlighed i luften.  Anden sæson ender endda med et kys og tæt slowdance. Tilsyneladende er det eneste som kan stoppe ondskaben i den lille by, kærlighed.

Så da ‘The Hollywood Reporter’ fiskede efter detaljer om den kommende sæson, luftede Millie Brown hendes tanker om en mulig romance under opsejling.

Det drejer sig om Elevens adoptivfar Jim Hopper, og Will og Jonathans mor, Joyce Byers. Vi kan tilsyneladende vente os en ny romance i tredje sæson af hit serien.

“Læs også om den nye sortkomiske fantasy serie Disenchantment, som er tilgængelig på Netflix lige nu”

Stranger Things emmer af kærlighed

“Jeg må simpelthen ikke sige noget om det,” sagde Eleven, da hun blev spurgt ind til hvorvidt romancen mellem de to ville udvikle sig eller ej.

“ Men hør, jeg vil elske, hvis de blev et par. Jopper er min inspiration i livet,”  fortsatte hun dog. Med “Jopper”, mener hun sammentrækningen af navnene “Hopper” og “Joyce” som fans har navngivet den potentielle romance.

Har du endnu ikke set Stranger Things kan sæson 1 og 2 ses på Netflix nu.

Netflix lader vente på sig

Det kan dog godt være at vi fans må vente længe på en ny sæson. Eftersigende skulle tredje sæson først lande på Netflix i efteråret 2019. Det er længe at vente, så vi håber selvfølgelig på solid og underholdende kvalitet.

Hvad end der kommer kærlighedsromancer eller ej, så ønsker vi det bedste for Stranger Things, efter en blandet modtagelse af sæson to. Måske den lange ventetid betyder et mere solidt gennemarbejdet manuskript.

Uanset hvad, vil vi løbende holde os opdateret på den spændende fortsættelse til ‘Stranger Things’!

 

“Imens du venter kan du læse mere om hvordan du gør din filmoplevelse endnu federe, med Ambilight”
følg med og like os:
error

Skriv et svar