Streaming guide til efterårets 15 fedeste film og serier

Efteråret byder på en række nye film og serier på nogle af Danmarks største streamingtjenester. Vi har taget et kig på hvad vi har i vente, og på hvad vi kan se allerede nu. Vil du have et nemt overblik over efteråret på Netflix, Viaplay, HBO Nordic, så læs med!

Vi har samlet en overskuelig men udførlig liste over de ting som vi føler er det vigtigste at få set eller genset  her i efteråret. En slags streaming guide om man vil.

Har du derfor ikke det store overblik over hvad du kan vente dig fra Netflix, HBO Nordic eller Viaplay, så har vi samlet en liste med titler og datoer, så du nemt og overskueligt kan følge med.

Lad os først tage et kig på nogle af de nye ting på Netflix:

Netflix

Danskernes favorit streaming foregår på Netflix, og vi er også svært glade for den amerikanske streaming gigant.

Derfor har vi samlet en liste over nogle af de titler som vi synes er de vigtigste at få set henover efteråret. De er som følger:

 • The Land Of Steady Habits (film) – 14/9
 • Bleach (film) – 14/9
 • Maniac sæson 1 (serie) – 21/9
 • Hold The Dark (film) – 28/9
 • The House On Haunted Hill sæson 1 (serie) – 12/10

Som du kan se er der meget at vælge imellem, og meget af det kommer med kun få dages mellemrum.

Hvis du ikke er interesseret i det hele er der her en kort gennemgang af de enkelte titler:

 

The Land Of Steady Habits (film) kan ses fra d.14/9

Efter at have forladt både kone, barn og job i et forsøg på at finde lykken i livet, kaster Anders sig ud i et halsbrækkende forsøg på at samle stumperne af sin tilværelse op.

Med ingen at dele sit liv med, bliver Anders venner med en misbruger som ikke ligefrem forbedrer hans liv. Før han ved af det må han stå til ansvar for hans valg og de konsekvenser de har bragt med sig.

Se The Land Of Steady Habits på Netflix lige nu!

 

Bleach (film) kan se fra d. 14/9

Da High School eleven Ichigo pludselig får overnaturlige kræfter som gør ham i stand til at høste sjæle, vil han mere end noget andet, bare gerne af med sine kræfter.

Først er han dog nødt til at høste nogle sjæle.

Denne action/fantasy film er baseret på den populære japanske anime-serie af samme navn, og følger en ung skole elev med overnaturlige kræfter.

Filmen er blevet vel modtaget af fans, så er du selv bekendt med serien er den et must!

Se Bleach på Netflix lige nu!

 

Maniac sæson 1 kan ses fra d. 21/9

Maniac er den næste store serie satsning fra Netflix, og har navne som Emma Stone (La La Land) og Jonah Hill (Superbad, Moneyball) på rollelisten.

Maniac er fortællingen om to personer som, uden kendskab til hinanden, bliver viklet ind i de sidste stadier af et hjernevridende forsøg som går skævt.

Ingen af de to forsøgspersoner er tilfredse med livet som det er, og melder sig frivilligt til et medicinsk eksperiment i håbet om at forbedre deres liv. Dette skal dog vise sig at være lettere sagt end gjort!

serien er baseret på en norsk serie fra 2015, af samme navn, som du også kan se på Netflix!

Se Maniac sæson 1 lige nu på Netflix!

 

Hold The Dark (film) kan ses fra d.28/9

Efter at tre børn er blevet fundet døde i Alaskas vildmark, hyres forfatteren og ulveeksperten Russell Core af en mor, for at finde hendes forsvunde søn i vildmarken.

De to ensome sjæle udvikler et særligt bånd. Men da hendes mand vender hjem fra krig og hører om sit forsvundne barn må Russell Core flygte ud i vildmarken.

Jeremy Saulnier, instruktøren bag de virkeligt spændende film Blue Ruin og Green Room, har instrueret denne film til Netflix.

Se Hold The Dark lige nu på Netflix!

 

The House On Haunted Hill sæson 1 kan ses fra d. 12/10

The House On Haunted Hill er en ny gyserserie på Netflix. Serien følger 5 søskende som alle er vokset op i et af de mest hjemsøgte huse i Amerika.

Efter mange år mødes de 5 søskende igen, i forbindelse med at deres søster har begået selvmord.

Der vides ikke meget om serien endnu, udover at Mike Flanagan som har instrueret flere gysere for Netflix, står bag den nye serie.

Men imens du venter på serien, kan du læse mere om hvad vi ved om serien, lige her!

Se The House On Haunted Hill fra d. 12/10 på Netflix!

Udover disse fem titler kommer der også en sjette sæson af House Of Cards i start november, samt en film fra Coen Brødrende (Fargo, No Country For Old Men) i slut november, så stay tuned!

 

Trænger du til et godt gys? Her er de 10 mest uhyggelige gysere på Netflix lige nu!

Kigger vi på streaming fra tjenester som Viaplay og HBO Nordic, ser det heller ikke helt tosset ud.

Her er hvad du kan se på Viaplay i efteråret:

Viaplay

Når det kommer til premierefilm og reality-tv er Viaplay kongen over norden. Der udkommer, som regel, en ny film om ugen, og de er oftest værd at tjekke ud.

Derfor har vi her en liste over 5 titler som vi synes er værd at se, når efterårsregnen tager til og mørket trænger sig på:

 • Wind River (film) – 14/9
 • Borg VS McEnroe (film) -21/9
 • Coco (film) – 28/9
 • Happy Death Day (film) – 4/10
 • Outlander sæson 4 (serie) – 5/11

Den skarpe læser har nok lagt mærke til at filmene kommer med en uges mellemrum. Det betyder at du hver uge i efteråret kan se frem til en ny og spændende film!

Er du ikke interesseret i alle titlerne, er der her en gennemgang af de enkelte film og serier:

 

Wind River (film) kan ses fra d. 14/9

Wind River en en spændende thriller om et mystisk mord i et indianerreservat. Vores hovedperson spillet af Jeremy Renner (The Avengers, Mission Impossible: Ghost Protocol), er vildtjæger.

På en rutinetur i vildnisset finder han et nøgent of frossent lig, af en kvinde. FBI bliver involveret og sammen prøver de at komme til bunds si sagen.

Wind River er skrevet og instrueret af Taylor Sheridan, som også har lavet Hell Or High Water, samt skrevet den fremragende Sicario, som kommer under kyndig behandling af Dennis Villeneuve.

Se Wind River på Viaplay lige nu!

 

Borg Vs McEnroe (film) kan ses fra d. 21/9

Er du til højspændt drama, biografiske fortællinger eller sport, så er Borg VS McEnroe absolut et besøg værd.

Filmen introducerer os til de to tennis legender, og deres unikke historie om kampen for at være verdens bedste tennisspiller.

De to karakterer var nemlig vidt forskellige, men eminente sportsmænd begge to. Desuden er filmen instrueret af danske Janus Metz hvilket kun gør det mere spændende at se hvordan den er.

Se Borg VS McEnroe lige nu på Viaplay!

 

Coco (film) kan ses fra d. 28/9

Den unge aspirerende musiker Miquel trodser sin families årelange bandlysning af musik og rejser til de dødes land for at finde sin tipoldefar som var en legendarisk musiker.

Med Coco var Pixar tilbage med endnu en ny og fortryllende fortælling, for hele familien. Har i endnu ikke set dem, ligger der en lang række Pixar film tilgængelig på Viaplay allerede.

Vil du hellere se Pixars allernyeste film, De Utrolige 2, kan du læse vores anmeldelse af den!

Se Coco lige nu på Viaplay!

 

Happy Death Day (film) kan ses fra d. 4/10

Trænger du til en god omgang mystik og gys, er Happy Death Day nok en film for dig. I filmen møder vi en collegestuderende. Men hun er død.

Hver eneste dag er hun tvunget til at genleve den dag hun blev myrdet. Hendes eneste håb om at stoppe den onde cirkel, er at finde morderen, før morderen finder hende.

Filmen er instrueret af Christopher Landon som har skrevet blandt andet gyseren Disturbia fra 2007, samt Paranormal Activity: The Marked Ones.

Der er med andre ord, kyndige hænder bag roret. Se den hvis du tør!

Se Happy Death Day fra d. 4/10 på Viaplay!

 

Outlander sæson 4 kan ses fra d. 5/11

Fra gyserfilmen springer vi over i noget helt andet. I starten af november lander fjerde sæson af det populære fantasy drama, Outlander, nemlig på Viaplay.

Serien følger en ung kvinde som efter 2. verdenskrig rejser til Skotland. Her bliver hun på magisk vis teleporteret tilbage i tiden, og lander i middelalderen.

Serien er fyldt med drama, krig og kærlighed, så det er en perfekt serie at se med kæresten hvis man ikke allerede har gjort det.

Se Outlander fra d. 5/11 på Viaplay!

 

Se de mest spændende film på Viaplay lige nu. Denne liste har hvad du mangler!

Med Netflix og Viaplay på plads, mangler vi kun en enkelt tjeneste mere. Men den er heller ikke sådan at kimse af!

Her er hvad du kan se på HBO Nordic i efteråret:

HBO Nordic

Er du mere til serier end film, er HBO Nordic absolut en tjeneste for dig. Med et hav af store serier bag sig, og en spændende række kommende serier, er den streamingtjeneste ikke til at overse.

Derfor har vi samlet en liste med nogle titler som vi synes du skal kigge nærmere på henover efteråret:

 • Mayans MC sæson 1 (serie) – 5/9
 • Kidding sæson 1 (serie) – 10/9
 • The Walking Dead sæson 7 (serie) – 15/9
 • Manifest sæson 1 (serie) – 25/9
 • Vikings sæson 5 del 2 (serie) – 29/11

Der er nok at vælge imellem hvis du vil igang med noget nyt. HBO Nordic har i hvert fald serier nok til at sikre efterårshyggen.

Er du ikke interesseret i alle titler, men måske bare en enkelt, kan du læse mere om hver enkelt serie herunder:

 

Mayans MC sæson 1 kan ses fra d. 5/9

Hvis du fulgte med i hit tv-serien Sons Of Anarchy, som rullede over skærmen for nogle år siden, er denne serie lige noget for dig.

Mayans er en spin-off af den originale serie, og følger en anden bikerbande, som fans nok vil genkende fra Sons Of Anarchy.

Er du sulten efter lidt benhård biker action kombineret med velspillet drama, anbefaler vi dig at tjekke Mayans MC ud.

Se Mayans MC lige nu på HBO Nordic!

 

Kidding sæson 1 kan ses fra d. 10/9

i Kidding møder vi Jim Carrey i rollen som Jeff Pickles, et legendarisk børne tv-ikon. Jeff kæmper med at holde sig ved sine fulde fem imens hans familie og hans liv falder sammen om ørene på ham.

Er du til komik og spræl kombineret med glimrende drama, vil du ikke skyde helt ved siden af med Kidding. Jim Carrey er som sædvanlig forrygende morsom.

Dette spændende portræt af en rar mand i en ond verden er både sjovt og trist på samme tid. Absolut et kig værd.

Se Kidding lige nu på HBO Nordic!

 

The Walking Dead sæson 7 kan ses fra d. 15/9

Har du endnu ikke set sjette sæson af The Walking Dead vil vi afsløre for meget. Vi kan dog afsløre at sæsonen slutter på en vanvittig cliffhanger.

Derfor er det vores fornøjelse at kunne afsløre at sæson 7 af den populære zombie serie, endelig kommer på HBO Nordic.

I en verden som er gået under, efter et zombieudbrud, følger vi en lille flok overlevende som kæmper fra dag til dag for ikke at blive til zombieføde, eller endnu værre – zombier selv.

Se The Walking Dead lige nu på HBO Nordic!

 

Manifest sæson 1 kan ses fra d. 25/9

Under en rutineflyvning med et passagerfly rammer flyet noget uventet turbulens. Flyet og passagererne slipper dog med livet i behold, og flyver ubesværet til deres destination.

Da de lander går det dog hurtigt op for dem at ikke alt er som det skal være. Flyet har nemlig ikke bare været i luften et par timer. Det har været forsvundet i 5 år.

Denne spændende Sci-fi serier er en af vores mest ventede i dette efterår, og vi kan ikke vente med at sætte den på når den lander!

Se Manifest lige nu på HBO Nordic!

 

Vikings sæson 5 del 2 kan ses fra d. 29/11

Ragnar Lodbrog og hans sønner er kongerne over norden. De efterlader sig et spor af vold og ødelæggelse ned gennem Europa og England. Og nu er de tilbage med sidste del af sæson 5.

Har du endnu ikke set den flotte og velinstruerede serie om vikingetiden og de strabadser der fandt sted dengang, kan vi kun anbefale dig at se den.

Vikings balancerer flot mellem drama og action, så man er sikret god underholdning.

Serien er inspireret af virkelige hændelser, så kender man sin historie, vil man nok kunne genkende navne og hændelser, hvilket kun gør det sjovere.

Se Vikings sæson 5 del 2 fra d. 29/11 på HBO Nordic!

 

Få HBO Nordic, C More og TV2 Play med i dit mobil abonnement og spar tusindvis af kroner om året. Se her hvordan!

Kunne du lide vores streaming guide til efterårets 15 fedeste titler? Har vi overset en vigtig serie eller film, eller har du forslag til hvad man kan se? Smid en kommentar i feltet herunder!

følg med og like os:
error

Skriv et svar