10 vilde serier som du kan binge på HBO Nordic

Efteråret er over os, og det betyder kolde og regnvåde dage som skal bruges indendørs. I den anledning kan man jo passende sætte en fed serie på som passer ind i stemningen. Derfor har vi fundet 10 vilde serier som du kan binge på HBO Nordic lige nu.

Er du til spændende og dyster underholdning. Måske en psykologisk dramaserie, eller en nervepirrende krimiserie? Så er en af disse serier lige det du står og mangler.

Vi har samlet 10 af de fedeste serier som du kan binge lige nu på HBO Nordic:

 

Castle Rock (2018)

Snakker vi spænding og neglebiddende underholdning er Castle Rock et godt sted at starte. Serien er baseret på spændings -og gyserforfatteren Stephen King’s univers.

Er du til en omgang psykologisk gys og dystert drama, er Castle Rock et kig værd.

Er du ikke overbevist om at serien er noget for dig, så kan vores anmeldelse af serien måske ændre din mening!

 

The Affair (2014)

The Affair handler, som titlen afslører det, om en affære. En ung kvindelig servitrice og ældre falleret forfatter påbegynder en affære, som kan ændres deres liv.

Dette psykologiske drama, lover spænding fra start til slut. Serien har det unikke ved sig, at den fortæller fra både mandens og kvindens synspunkt, hvilket blot øger stemningen.

En virkelig spændende serie om kærlighed, lyst, sex og intriger. Perfekt til at binge.

 

Dexter (2006)

Dexter er efterhånden ved at være der hvor den kan betegnes som en moderne klassiker, når det kommer til serier.

Et helt unikt take på krimigenren, hvor både politiarbejde mord og horror-elementer møder hinanden i en flot enhed.

Dexter er den ville historie om kriminalteknikeren Dexter Morgan, som arbejder ved Miami politi om dagen, og er en kold og kalkuleret seriemorder om natten.

Spænding og gys vil holde dig klistret til skærmen hvis du vælger at binge denne fede serie, så husk at brygge din kaffe på forhånd.

 

Fargo (2014)

Fargo er serieudgaven af filmen af samme navn, som de populære Coen Brothers står bag.

I denne mørke og tragikomiske serie, følger vi opklarelsen af en række mystiske hændelser samt et mord, som alt sammen tager udgangspunkt i den kolde og vindblæste by Fargo i North Dakota.

Serien er en thriller af den virkelig unikke slags. Den blander krimi, komik, tragedie og et fantastisk ensemble af skuespillere, og ud kommer en virkelig dragende serie.

absolut værd at binge!

 

Mr. Robot (2015)

Er du til psykologiske thrillere, med aparte karakterer er Mr. Robot et kig værd. Serien følger en særpræget og ustabil ung mand, som er en intet mindre end fænomenal hacker.

Hvis du synes cybercrime og hacking er spændende, og kan lide politisk korridordrama, vil vi anbefale dig at begynde at se denne serie med det samme.

Hovedpersonen, spillet af Rami Malek, er desuden biograf aktuel i den nye Queen-biografi “Bohemian Rhapsody”, hvor han spiller den excentriske stjerne, Freddie Mercury.

 

The Wire (Remastered) (2015)

Krimiserien The Wire går ofte under et andet navn.

Du kender den måske under navnet, “Den bedste serie nogensinde”? Det bliver den i hvert fald kaldt, af fans og kritikere verden over.

Serien foregår i Baltimore, hvor vi følger henholdsvis lovens lange arm og lovovertræderne. Hver sæson fokuserer på en ny type kriminalitet.

Er du til spændende krimiserier blandet med gode fortællinger og et talentfuldt hold skuespillere, så skal du unde dig selv at se denne legendariske serie.

 

True Detective (2014)

Dette er et dystert og melankolsk fortalt kriminaldrama i samme ånd som Se7en og The Bone Collector.

Historien drejer sig om en række rituelle mord, men man drages hurtigt ind i hovedkarakterernes liv. De to efterforskere er på hver sin måde lige så ødelagte som den verden de lever i.

Dette mørke og deprimerende drama efterlader en hungrende efter mere, og derfor er den absolut værd at binge her i efterårskulden.

Desuden er seriens tredje sæson netop blevet offentliggjort, så nu er et perfekt tidspunkt at se eller gense denne fantastiske serie.

Her er alt hvad vi ved om True Detective sæson 3.

 

Twin Peaks (1990)

Da liget af en ung kvinde skyller i land i den lille landsby Twin Peaks, bliver FBI agenten Dale Cooper tilkaldt for at opklare mordet.

Hans efterforskning leder ham dybere og dybere ind i sindet på den lille landsbys befolkning. Sammen med ham kommer vi også med ind i et mørkt og psykotisk univers.

David Lynch er med sine artistiske evner og sans for surrealisme, et fantastisk bekendtskab. Hans arbejde med Twin Peaks er intet mindre end fabelagtigt.

Det grå efterårsvejr vil være perfekt til at få binget denne skønne serie.

 

Sharp Objects (2018)

Sharp Objects er en af de nyeste skud på HBO Nordic-stammen. Denne mørke psykologiske thrillerserie, trækker dig langsomt ind i et net af løgne og fordærv. Og vi elsker det!

En langsomt udviklende fortælling om mord, dysfunktionelle familier og indre tumult gør Shar Objects til et dragende men uhyggeligt bekendtskab.

Forfatteren Gillian Flynn, som også skrev Kvinden Der Forsvandt, står bag denne spændende serie.

Er du ikke sikker på om den er noget for dig, kan du tage et kig på vores anmeldelse af serien.

 

The Night Of (2016)

Efter en vild nat med druk og stoffer, vågner en ung mand op og finder hans date, en ung ukendt kvinde, død. Hun er blevet myrdet, og han aner ikke hvordan. Snart bliver han fanget og fængslet for et mord som han er sikker på han ikke begik.

Lyder denne spændende krimithriller som noget for dig, så vil vi anbefale dig at se den. Serien er både fyldt med mysterie, fantastisk drama og uforudsigelig twists

Mangler du noget at binge kan The Night Of absolut anbefales.

 

Vi håber du fandt noget interessant som du vil se. Har vi glemt en god serie, eller har du en anbefaling, så smid os en kommentar herunder!

 

følg med og like os:
error

Skriv et svar