5 Top Fede Tom Cruise Film

Cruise er tilbage med en ny Mission Impossible film. Derfor tog vi et kig på de 5 fedeste film med Tom Cruise som kan ses på Netflix lige nu.

Jack Reacher

I denne actionthriller slår Tom Cruise sig løs, i rollen som den tidligere major fra det amerikanske forsvar, som nu agerer detektiv. Han bliver kontaktet for at opklare hvorfor en tidligere marinesoldat tilsyneladende har myrdet 5 uskyldige mennesker.

Ikke alt er som det ser ud, og jo dybere han graver i sagen, jo mere snavs finder han frem.

‘Jack Reacher’ er en glimrende action film i samme ånd som ‘Mission Impossible’ filmene, rent visuelt, men historien er noget mere jordnær.

Mangler du et godt skud action, er der her et glimrende bud på en sådan film.

 

Mission Impossible: Ghost Protocol

I ‘Ghost Protocol’ er Tom Cruise tilbage i rollen som den hemmelige super agent, Ethan Hunt. Der er lovet smæk for skillingen når man sætter sig ned og ser en ‘Mission Impossible’ film, og den skuffer da absolut heller ikke.

Med en glimrende og actionpakket historie, sidder man klistret til skærmen fra første sekund. Kæben rammer for alvor gulvet når Tom Cruise laver det ene halsbrækkende stunt efter det andet -uden stuntmand vel at mærke.

Har du endnu ikke set ‘Mission Impossible: Ghost Protocol’, er den et absolut must.

 

Cruise i rollen som koldblodig lejemorder i filmen ‘Collateral’

Collateral

Tænk at en film med så få karakterer, og så simpel en historie kan være så spændende! Det skal ikke være nogen hemmelighed at denne film, er vores absolutte favorit med Tom Cruise.

Cruise er i hovedrollen som en lejemorder, og overfor ham spiller Jamie Foxx den taxa chauffør, hvis uheldige tjans det er blevet, at køre morderen rundt i Los Angeles’ natteliv.

Filmen håndterer glimrendre både action såvel som suspense, og giver denne thriller en helt unik følelse, som absolut er værd at opsøge, hvis man endnu ikke har set den endnu.

læs også vores anmeldelse af den nye Mission Impossible: Fallout

The Firm

‘The Firm’ er en lidt ældre film end de andre på listen, men det gør den ikke mindre seværdig. Tom Cruise spiller en advokat, som bliver headhuntet til at arbejde for ‘Firmaet’, og tilbuddet er simpelthen for godt til at sige nej.

Hvad Tom Cruise’s karakter, Mitch, dog ikke ved er at der er en mørk og mere dyster agenda i firmaet.

Tingene udvikler sig hurtigt og Mitch må pludselig vælge mellem firmaet eller at samarbejde med ordensmagten… eller.. måske kan han klare ærterne selv?

‘The Firm’ er en fortrinligt mysteriethriller, med en yngre men stadig fabelagtig præstation af Tom Cruise. Skynd dig at få den set.

 

Tom i rollen som special agent i ‘Minority Report’

Minority Report

I denne spændende science fiction film arbejder Tom Cruise’s karakter for politiet, i den afdeling som står for at stoppe mordere, inden de begår mordene. Alt går som det skal, indtil de en dag får nys om et nært forestående mord, som Tom Cruise’s egen karakter tilsyneladende står for at udføre.

Filmen bliver herefter brugt på en hæsblæsende flugt, fra ordensmagten, og et forsøg på at rense hans eget navn inden det er for sent.

Spielberg instruerede denne forrygende action film, og Tom Cruise leverer selvfølgelig en unikt overbevisende og fysisk præstation, som ingen nulevende skuespiller kan gøre ham efter.

Mangler du ideer til din næste filmaften? vi har her et bud på 10 fed film fra 80’erne du kan tjekke ud.

Hvad syntes du om listen? Har vi overset en af dine Cruise favoritter? I så fald, hvilken? Smid en kommentar med dit bud på fede Tom Cruise film man kan se lige nu.

 

følg med og like os:
error

Skriv et svar