Top 10 Thrillere på Netflix lige nu

Vi har samlet en Top 10 over de bedste Thrillere på Netflix lige nu. Hvis du mangler inspiration, så tag endelig et kig! Måske du falder over noget du kan lide.

Annihilation ( thriller/Sci-Fi)

Biologen Lenas mand er forsvundet og formodet død, på en hemmelig militær operation.

Hendes liv hænger i laser, indtil hun en dag tilbydes at tage på en ekspedition, sammen med en flok kvindelige forskere, i et hemmeligt militærområde hvor en ukendt mystisk naturkraft regerer.

Her lærer hun mere om hvad der blev af hendes mand, samt at man ikke altid kan stole på naturens luner.

Alting er ikke hvad det ser ud til i Annihilation, og man kan ikke vide sig sikker på hvad udfaldet bliver, men man bliver opslugt fra start til slut.

It (Thriller/Gys)

Året er 1989, og vi er i den lille by Derry i Maine. Byen og dens beboere er offer for en række grusomme forbrydelser.

En for en forsvinder byens børn nemlig, og ingen ved hvad der sker med dem. En nørdet flok drenge og en enkelt pige beslutter sig for at bruge sommeren på at forsøge at komme til bunds i mysteriet.

Det viser sig dog hurtigt at det hele er mere dystert og ondsindet en først antaget, og før de ved af det står børnene ansigt til ansigt med den dæmoniske klovn Pennywise, som ivrigt og udspekuleret prøver at fange og dræbe den lille venneflok.

Good Time (Thriller)

Robert Pattinson har lagt Twilight-glimmeret og hugtænderne på hylden i denne film og skiftet dem ud med en afbleget frisure og en skummel plan om at røve en bank med hans bror.

Planen går i vasken, og hans bror ender i spjældet. Herefter tager det fart for Robert Pattinsons karakter, Connie Nikas, som i en hæsblæsende tur gennem byens underverden forsøger at udtænke og udføre en flugtplan for hans lillebror.

På en rejse som tager ham gennem et indbrud på et hospital, en flugt med en narkosælger og en lyssky nattevandring i en forlystelsespark, virker problemerne til ingen ende at ville tage, i denne hæsblæsende film.

Vil du se en top 10 over filmatiseringer af bøger? så læs med her!

Geralds Game (Thriller/Gys)

Jessie og Geralds ægteskab er kørt fast. Årene har sat sine spor, og magien der var engang er knap så magisk nu. I et forsøg på at redde ægteskabet beslutter de to sig for at tage en tur væk.

Tage en tur i en afsidesliggende hytte, bare de to…Alene.. det skal nok gå godt. Kort efter ankomst prøver Gerald at peppe ægteskabet op, med en sexleg og Jessie bliver lænket til sengegærdet.

Lænket til sengen ser hun til, i rædsel, da hendes mand får et hjertestop og falder død om. Hun er nu helt alene, i en hytte midt ude i ingenting, og lænket til en seng. Og så tager spændingen ellers fart der fra.

Memento (Thriller)

I Memento møder vi Leonard. Engang var han forsikringssælger, med hustru og hus. Nu bor han på en motel, med kroppen dækket af tatoveringer der hjælper ham med at huske.

Leonard har nemlig mistet sin hukommelse. Eller det vil sige, han har mistet evnen til at danne ny hukommelse, men det sidste han husker inden det blev således, er at nogen myrdede hans kone.

Nu bruger han alle sine vågne timer på at spore sig frem til hvem hans kones morder er, og ingen kan stoppe ham i hans jagt på retfærdighed.

Zodiac (Thriller/Krimi)

I slutningen af 1960’erne og starten af 70’erne er det nordlige Californien plaget af en række brutale mord.

En stille men dedikeret tegner for en af de lokale San Fransisco aviser giver sig i kast med at komme til bunds i mordmysteriet om hvem den såkaldte ‘Zodiac-morder’ virkelig er.

Ved sin side har han en drikfældig kollega og en grov men ihærdig politibetjent. Filmen emmer af suspense og jo mere nettet strammer om morderen, jo mere rejser hårene i nakken sig.

Prisoners (Thriller/Drama)

Keller Dovers datter på kun seks år er væk. Hun er formodet kidnappet, og politiet prøver at følge op på forskellige ledetråde.

Keller Dover er derimod ikke i tvivl om hvem der har hans datter, og i et nådesløst ærligt portræt får vi at se hvor langt en mand virkelig er villig til at gå for at få sin datter tilbage.

Hvis du er mere til thrillerserier, så tag et kig på HBO’s nye serie Sharp Objects!

10 Cloverfield Lane (Thriller/Sci-Fi)

Michelle har været i en bilullykke, og da hun vågner op, er hun lænket til et rør i en mørk bunker.

Ind kommer en mand, ved navn Howard. Han fortæller hvordan han reddede hende fra bilulykken og at hun nu er i sikkerhed i hans bunker.

Michelle derimod har ikke i sinde at blive i bunkeren, indtil Howard forklarer at jorden er blevet angrebet af rumvæsner og at luften er blevet forgiftet.

Kortvarigt men ustabilt idyl indfinder sig, indtil Michelle begynder at stille spørgsmålstegn ved situationen, og hun havner i dilemmaet, om bunkeren er det sikreste sted at være, eller ej.

Funny Games (Thriller/Gys)

I dette engelske remake af den tyske originale film, møder vi en glad lille familie på vej på ferie i et afsidesliggende men luksuriøst sommerhuskvarter.

Kort efter deres ankomst får familien besøg af et par unge mænd, i nydeligt hvidt tøj.

De to unge mænd bliver gradvist mere og mere anmassende, indtil helvedet bryder løs, og familien for sent må sande at deres gæster ikke er interesseret i et hyggevisit.

Nervepirrende og klaustrofobisk spænding når det er bedst.

I Don’t Feel At Home In This World Anymore (Thriller/komedie)

Da en deprimeret kvindelig sygeplejerske bliver udsat for et hjemmerøveri, får hun endelig nok. Nok af det hele, og nok af verdenen.

Hun vil til bunds i hvem der røvede hende og stille røverne til ansvar for deres handlinger. Politiet er dog ikke meget bevendt, og hun ender med at stå alene med opklaringsmysteriet.. eller.. hun er ikke helt alene.

For hendes noget spøjse, men yderst behjælpelige nabo, stiller sig selv til rådighed. Sammen tager de to på en hæsblæsende og sort-komisk rejse for at stoppe forbryderne en gang for alle.

Du kan nu streame Netflix i 4K. læs med og lær hvordan du gør!

 

Kunne du lide vores liste, eller har du selv nogle gode bud på en top 10 over film man skal se på Netflix? Lad os høre dem!

følg med og like os:
error

Skriv et svar