10 vilde film på Viaplay du ikke må misse

Når en streamingtjeneste får en ny titel hjem, ryger der ofte en gammel en ud. Det er også tilfældet hos Viaplay, som har en af landets bedste udbud af premierefilm. Derfor har vi samlet en lille liste over 10 film som du skal nå at opleve inden de forsvinder igen.

Vi har forsøgt at samle en liste over nogle af de nyeste premierefilm på Viaplay. På den måde er du sikret up to date underholdning, og vi har sikret at vores læsere får en fed film oplevelse.

Det er win win, som man siger.

Ingen af filmene er ældre end fra 2017, så der er en god chance for at du ikke har set alle filmene på listen. Læs med og se hvilke film du har til gode!

 

Get Out (Gys/Komedie)

Da Chris, en ung afroamerikansk mand, inviteres hjem til hans hvide kærestes familiegods er han mildest talt spændt på hvordan det vil gå.

Alt er ikke hvad det ser ud til i denne enormt spændende og underholdende gyser, som er både oprigtigt skræmmende og oprigtigt komisk.

Har du endnu ikke set Get Out er det på høje tid. Det er ikke for sjov at denne gyser er en Oscar-vindende film.

 

Spider-Man: Homecoming (Action)

Den unge studerende Peter Parker forsøger ihærdigt at finde rundt i sit forvirrede teenageliv.

Ikke nok med at det er hårdt at å i gymnasiet, og der er en sød pige som man godt kan lide, så skal man også være superhelt og redde New York fra galningen Vulture.

Dette er den nyeste adaptering af Spider-Man karakteren, og den bedste siden Sam Raimi’s film fra 2002, så tjek denne Viaplay titel ud!

 

Baby Driver (Action/Krimi)

Baby er en tavs, solbrillebærende flugtbilist, og så har han rigtig god musiksmag. Musikken giver ham styrken og modet, men talentet er helt hans eget. Baby er en fabelagtig flugtbilist for den vildeste gruppe røvere.

Edgar Wright er manden bag denne imponerende filmede actionfilm. Er du usikker på hvem Edgar Wright er?

Hvis jeg siger Shaun Of The Dead, Hot Fuzz og The End Of The World, ringer det så en klokke? Skynd dig ind og se Baby Driver!

 

The Big Sick (Romantik/Komedie)

Kumail kommer fra en traditionsrig pakistansk familie. Han er single og hans familie er fast besluttet på at finde en sød pakistansk pige han kan gifte sig med.

Problemet et bare at Kumail er håbløst forelsket i den søde amerikanske pige Emily, som ligger i Koma. Det er dømt til at gå galt!

Denne romantiske komedie tog Sundance Film Festival med storm, og det er heller ikke uden grund. Har du ikke set den, kan den absolut anbefales.

 

The Killing Of A Sacred Deer (Drama/Gys)

Er du til ukonventionel men kvalitetsbevidst underholdning, så er The Killing Of A Sacred Deer måske noget for dig.

Filmen er en iskold skildring af hvad der sker da en familiefar tager en ung dreng under sine vinger. Hvad der starter ud som en god idé tager hurtigt og uhyggeligt en dyster drejning.

Kunne du lide filmen The Lobster, som også havde Colin Farrell i hovedrollen, så er denne Viaplay film lige noget for dig. En stor anbefaling herfra!

 

Star Wars: The Last Jedi (Action/Sci-Fi)

Dette er den anden film i den nye Star Wars trilogi om Skywalker-sagaen, og sikke et hæsblæsende kapitel!

Vores helt Rey træner til at blive en Jedi mester, imens vores skurk, Kylo Ren, kæmper en indre kamp for at fastholde sit greb om hans indre ondskab.

Filmen var, og er et meget omdiskuteret kapitel i Star Wars historien. Mange elsker den, og hader den, men uanset hvor du står, er den værd at se!

 

Blade Runner 2049 (Sci-Fi/Thriller)

I denne efterfølger til den originale klassiker fra 1982, møder vi K. K er Blade Runner, og han falder over en gammel hemmelighed, som kan ryste jordens sidste rest af civilisation i sin grundvold.

I forsøget på at komme til bunds i mysteriet sendes K ud på jagt efter en anden Blade Runner. En Blade Runner som ingen har set i 30 år.

Dette visuelle mesterværk tog fans med storm, og fortæller en spændende og rørende fortælling om menneskelighed. Den må og skal ses!

 

Thor: Ragnarok (Action)

Hvis du har holdt dig selv nogenlunde opdateret med superheltefilm i de sidste par år, har du uden tvivl allerede hørt om, eller set Thor: Ragnarok.

Har du derimod ikke hørt eller set den, er den absolut oplevelsen værd. Den er en af de mest komiske og visuelt underholdende superheltefilm til dato.

…Og så er Hulk med, og hvis der er noget der er fedt, så er det at se Hulk gå amok på intetanende skurke!

 

Gud Taler Ud (Drama/Komedie)

Her på Teknorama.dk er vi store fortalere for danske film. Specielt de gode af slagsen. Gud Taler Ud er en af de rigtig gode af slagsen!

Jens bor i forstaden til Aarhus med sine brødre, sin svenske mor og hans far, Gud. Gud er syg. Gud har kræft og skal dø, men Gud vil skrive sig rask.

Gud Taler Ud, er en enormt underholdende og dybt rørende fortælling om at vokse op i sygdom og alkoholisme. Filmen er baseret på Jens Blendstrup’s selvbiografiske memoir om hans far.

 

What Happened To Monday (Action/Sci-Fi)

Verdensbefolkningen har nået et kritisk niveau. Derfor indfører verdens nationer stramme etbarnspolitiker. Terrence Settman har dog det lille problem at han er bedstefar til syvlinger.

Han har opkaldt hver af de syv børn efter ugedagene, og lader dem komme ud i omverdenen på skift. Alt går udemærket indtil Mandag en dag forsvinder sporløst.

Både Noomi Rapace (Millenium-Trilogien) og Willem Dafoe (Spider-Man, The Boondock Saints) spiller med i denne spændende dystopiske fortælling. Se den på Viaplay nu!

 

Vi håber du fandt noget som du ikke allerede har set. Har du endnu ikke et Viaplay Abonnement kan du tegne et 14 dages gratis abonnement ude binding, allerede idag!

følg med og like os:
error

Skriv et svar